dijous, 14 d’octubre del 2010

Material Previ Sistema Dunar


Bon dia! Ja tornem a ser aquí!

Tot seguit podreu trobar els enllaços per a poder preparar la vostra estada a l'Alt Empordà i aprofitar al màxim els dies que passareu amb nosaltres.

En general, aquest material consta d'una guia de continguts perquè el professorat pugueu saber d'antuvi el que treballarem durant els itineraris i una presentació en Power Point perquè la pugueu treballar a classe amb l'alumnat.

Seria bo que durant la presentació convideu al vostre alumnat a fer les preguntes que se'ls acudeixin i contestar-les de manera espontània, juntament amb les que proposem a cada presentació. No busquem respostes correctes, sinó que reflecteixin el que ells pensen. Si tots aquests resultats -preguntes i respostes de l'alumnat- ens els podeu fer arribar uns dies -millor una setmana- abans de la vostra arribada, nosaltres tindrem idea de com enfocar la nostra feina.

Sistema dunar d'Empúries

Podeu disposar d'una guia de continguts per al professorat i de la presentació que podreu treballar a classe amb l'alumnat.Si voleu aprofundir més en el tema, podeu entrar a la web del Sistema Dunar. Si cliqueu a sobre de les paraules subratllades i en vermell s'obrirà l'enllaç.


Salutacions.

Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada